HATC NLPt logo


48. konferencija Europske asocijacije za Neuro-lingvističku psihoterapiju
23.03.2019. u Zagrebu   otvori


HATC NLPt - Pet Friendly Organization


 
by Google www.nlpt.hr www  
CEP  | O nama  |  Savjetovanje i psihoterapija  |  E-savjetovanje i coaching  |  Evaluacija potencijala  |  Medijacija  | Događanja | Seminari  | Članci  |  Kontakt  |  Linkovi | GDPR
Evaluacija osobnih potencijala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
HATC NLPt facebook page  


Poznavanje sebe

Uvjet za postizanje ispunjenog, ostvarenog života i osobne sreće je poznavanje samoga sebe - svojih snaga, slabosti, kvaliteta, ostvarenih i neostvarenih potencijala, prednosti, manjkavosti... Drugim riječima, poznavanje osnovnih građevnih elemenata koji čine temelje nas kao osobe. Pri tome je važno imati na umu da uspješan i sretan život ne znači da teškoća i problema više nema, već da se s njima uspješno nosimo i rješavamo ih.

Uspješno rješavanje teškoća

Nedovoljna uspješnost u ostvarivanju ciljeva koje smo sami postavili ili su nam zadani, teškoće i problemi u obiteljskim odnosima, ljubavi, prijateljstvima i poslovnim odnosima, nedostatak motivacije i životne radosti, loše raspoloženje, zabrinutost, nesigurnost... svi takvi neriješeni ili ponavljajući životni problemi i poteškoće govore nam istu stvar – ne poznajemo dovoljno sami sebe. Bez svjesnosti i strukturiranog znanja o sebi ne možemo ostvarivati cjelovite i zrele odnose s drugima, što je uvjet za uspješne, podržavajuće i ispunjavajuće odnose. Također, ne možemo ni uspješno ostvarivati svoje životne ciljeve, jer je poznavanje sebe uvjet odabira optimalnih osobnih ciljeva, donošenja ispravnih odluka, kao i održavanja ravnoteže između ciljeva, motivacije i razine uspješnosti. Isto se odnosi na kontrolu i slobodno upravljanje vlastitim životom i osobnim razvojem.
Uspješno rješavanje životnih poteškoća, ma kakve one bile, podrazumjeva dobro poznavanje sebe. Često podrazumjeva i potrebu za osobnom promjenom, rastom i razvojem. Kako bismo mogli usmjeriti i ostvariti osobni razvoj u smjeru u kojem to želimo, neophodno nam je znanje i razumijevanje toga gdje smo sada – poznavanje svog psihološkog profila.

Psihološki profil

Osobni psihološki profil jedinstvena je, individualna slika vas kao pojedinca, namijenjena vama i napravljena s ciljem unaprijeđenja vaše dobrobiti. Izrađuje se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, kroz razgovor s psihologom te ispunjavanje profesionalnih testova i upitnika odabranih u skladu s vašim željama i potrebama te vašom individualnošću. Rezultate dobivate u zaključnom savjetodavnom razgovoru, u formi pisanog izvještaja koji je prikaz vašeg trenutnog psihološkog stanja i funkcioniranja. Pri tome, uz dodatna pojašnjenja i savjete za rad na aktualnim teškoćama, dobivate i stručnu preporuku za planiranje i ostvarivanje narednih koraka koji vode ostvarenju vaših ciljeva. Pojašnjenje rezultata, savjeti i preporuke prilagođeni su vama, vašim osobitostima i jedinstvenosti, a sva dobivena znanja o sebi možete odmah praktično upotrijebiti.

Cijena i postupak

Cijena izrade osnovnog psihološkog profila je 690,00 kuna, PDV uključen. Utvrđivanje vaših individualnih želja i potreba, te konkretnih informacija i osobnih dobrobiti koje očekujete kao rezultat, odvija se u besplatnom, neobavezujućem inicijalnom razgovoru. U skladu s navedenim, zajednički se dogovara izbor testova i drugih metoda stručne procjene, te planira vrijeme potrebno za ispunjavanje i zaključni razgovor. Cjelokupni postupak se odvija uz potpunu povjerljivost i zaštitu osobnih podataka, obuhvaća tri susreta, a vodi ga stručni educirani psiholog s dugogodišnjim iskustvom.

Ključ napretka

Psihološki profil ključ je vašeg uspješnijeg i sretnijeg života i osobnog razvoja, utemeljen na znanstvenim metodama, stručnosti, iskrenosti i dobronamjernosti. Otključajte svoje neiskorištene potencijale, razvijajte se, ostvarujte svoje ciljeve i uspješnije rješavajte poteškoće - obratite nam se s povjerenjemi i učinimo prve korake zajedno!

 

Adresa centra je Rusanova 10 HATC NLPt - Hrvatsko-austrijski trening centar za neuro-lingvističku psihoterapiju
10000 Zagreb, Rusanova 10
Kako do nas (mapa)

Tel. +385/ 1/ 23 21 935
GSM +385/ 91/ 23 03 066
Fax +385/ 1/ 23 21 935

E-mail: info@nlpt.hr
Web: www.nlpt.hr

 

HATC NLPT
     Hrvatsko-austrijski trening centar za neuro-lingvističku psihoterapiju .. ..Psychological counseling, psychotherapy and coaching in English Psychological counseling, psychotherapy and coaching in Englishand German / Deutsch Psychological counseling, psychotherapy and coaching in German / Deutsch Welcome!
   Zadnja promjena: 20.03.2019.
www.nlpt.hr
     Hrvatska / Croatia....10000 Zagreb, Rusanova 10....Tel. +835-1- 23 21 935, +835-91- 23 03 066....Fax +835-1- 23 21 935.... info@nlpt.hr ...... HATC NLPt facebook page....Izjava o privatnosti....Copyright HATC-NLPT 2019.